'Mede Dankzij Euroborg Horeca werd onze trouwdag onvergetelijk!'

'Mede Dankzij Euroborg Horeca werd onze trouwdag onvergetelijk!'

Bruidspaar Kornelis en Mariska  / Foto Xonic

Bruidspaar Kornelis en Mariska / Foto Xonic

< >

FC Groningen Horeca

Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen
T 050 587 87 96 / 050 - 587 87 97
M horeca@fcgroningen.nl

Trouwen bij FC Groningen Horeca Trouwen bij FC Groningen Horeca Vraag vrijblijvend een offerte aan

Trouwen in het Noordlease Stadion

Uw trouwdag is een belangrijke dag! Zo’n bijzondere dag moet uiteraard gevierd worden op een unieke locatie met alles erop en eraan. Alles moet zijn zoals u dat wenst. Het is tenslotte een dag om nooit te vergeten…

Unieke trouwlocatie in Groningen

Kiest u voor onze uniek locatie het Noordlease Stadion, dan zorgen wij voor de rest. U kunt kiezen uit diverse ruimtes, bijvoorbeeld de Hattrick’s Pub of de Skylounge Groningen Airport Eelde. Hier kunt u tussen 150 en 450 gasten uitnodigen! Na afloop van de ceremonie kunt u eventueel dineren in ons restaurant ‘Holland Casino Wine & Dine'. Maar u kunt ook kiezen voor een buffet of hapjes. We doen u graag een vrijblijvend voorstel dat aansluit bij uw wensen!

Vrijblijvend een huwelijksofferte aanvragen
  • Vul hier het aantal gasten in waarmee u (ongeveer) komt.
  • Vul hier uw wensen en opmerkingen in.
Google Plus

Officiele trouwlocatie Noordlease Stadion

De trouwregels zijn flink versoepeld. Tegenwoordig is het mogelijk om te kiezen in welke gemeente en op welke officiële trouwlocatie u wilt trouwen! Trouwlocaties voldoen aan bepaalde eisen en zijn bij de gemeente aangemeld. Dit kan bijvoorbeeld uw favoriete stamkroeg zijn, uw eigen huis of tuin, een kasteel of dierentuin én in het Noordlease Stadion. De thuishaven van FC GRONINGEN is officiële trouwlocatie. Vraag wel bij uw eigen gemeente naar de voorwaarden.

De ceremonie

Ook voor de ceremonie heeft FC Groningen Horeca alles in huis. Wij zorgen voor een sfeervolle inrichting naar uw wensen. Wij regelen alle benodigde apparatuur en/of live muziek. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een mooie tafel met bloemstukken waarbij de huwelijksvoltrekking plaats vindt. Zo kan ook uw ceremoniemeester de hele dag genieten!

Bruidspaar Kornelis en Mariska  / Foto Xonic

FC Groningen Horeca als weddingplanner

Geen ceremoniemeester? Locatie, decoratie, catering, vervoer, artiesten, getuigen, fotograaf... er is zoveel te regelen voor een trouwdag dat u wellicht wat hulp kunt gebruiken. Wij kunnen u als 'weddingplanner' begeleiden tijdens deze leuke en drukke tijd.

Bruidspaar Kornelis en Mariska  / Foto Xonic Bruidspaar Kornelis en Mariska / Foto Xonic