Een aangename pauze tijdens de presentatie

Een aangename pauze tijdens de presentatie

Een presentatie in Euroborg

Een presentatie in Euroborg

< >

FC Groningen Horeca

Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen
T 050 587 87 96 / 050 - 587 87 97
M horeca@fcgroningen.nl

Vergaderen bij FC Groningen Horeca Vergaderen bij FC Groningen Horeca Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vergaderen in het Noordlease Stadion

Een goede vergaderlocatie in Groningen. Aan de ringweg en dus makkelijk bereikbaar, met een ruime parkeergelegenheid. Het Noordlease Stadion heeft verschillende ruimtes voor diverse vergaderdoeleinden. Vergader- en presentatiemateriaal is aanwezig, evenals eten en drinken. U kunt ook geheel verzorgde vergaderarrangementen boeken.

Geschikte vergaderlocatie in Groningen

Het Noordlease Stadion heeft diverse geschikte ruimtes voor vergaderingen, presentaties en congressen. We kunnen tot wel 1500 personen ontvangen en we adviseren u graag over de juiste ruimte voor uw groep. Dit heeft natuurlijk met de gewenste sfeer te maken, maar ook met het aantal personen, afmetingen van de ruimte en de opstelling.

Vrijblijvend een vergaderofferte aanvragen
  • Vul hier het aantal gasten in waarmee u (ongeveer) komt.
  • Vul hier uw wensen en opmerkingen in, ook eventuele cateringwensen kunt u vermelden
Google Plus

Vergaderfaciliteiten in het Noordlease Stadion

De juiste opstelling en het vergadermateriaal is uiteraard belangrijk voor een goede bijeenkomst. Of u een presentatie, brainstorm, vergadering of conges wilt organiseren, FC Groningen Horeca heeft alle voorzieningen in huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan audiovisuele middelen.

Verder kunnen wij alle ruimtes in het Noordlease Stadion in een gewenste opstelling voor u opbouwen. Uiteraard adviseren wij hier ook in indien gewenst!

Congres in Euroborg

Vergaderarrangementen

Uiteraard biedt FC Groningen Horeca ook complete arrangementen aan. We hebben een basis vergaderarrangement, maar ook arrangementen met een aangename pauze erin verwerkt. Hierbij kunt u denken aan een lunch of bittergarnituur. Ook een culinaire rondleiding behoort tot de mogelijkheden.

Rondleiding in het Noordlease Stadion

Een eenvoudige en goedkope optie om een afwisseling in het vergaderprogramma te bieden is een rondleiding in het Noordlease Stadion. De rondleiding bieden we los aan of in combinatie met een arrangement. Een kijkje nemen in de keuken bij FC Groningen en even de kleedkamer van de spelers controleren? Alle deuren gaan open...