Parkeren

Bij het Noordlease Stadion kunt u snel en eenvoudig parkeren. De locatie ligt handig naast de ringweg en heeft totaal 2.500 parkeerplaatsen onder en rondom het gebouw. Deze parkeerplaatsen zijn verdeeld over P1, P2 en P3. De verwijzing naar de diverse parkeerplekken staat aangegeven op de bekende blauwe borden langs de weg.

Parkeren bij P1

P1 is de parkeergarage onder het stadion (900 plaatsen)*.
FC Groningen Horeca kan uiteraard uitrijdkaarten voor uw gasten regelen, dit moet echter uiterlijk 5 werkdagen van te voren!

* Er bevindt zich een lift in de parkeergarage bij Uitgang Noord. Volg de borden "FC Groningen" en u komt bij de Hoofdingang van het stadion uit. Voor de Noordlease Business Corner neemt u de P-2 ingang voor Euroborg Offices en kiest u de uitgang Brander & Stoker / Euroborg Offices.

Parkeren bij P2

P2 is de parkeerkuil aan de overzijde van de Boumaboulevard, tussen het Noordlease Stadion en het pand van Menzis. Hier zijn 800 parkeerplaatsen beschikbaar.

Parkeren bij P3

P3 is het parkeerterrein aan de Bornholmstraat, aan de overzijde van de weg (voormalige A7). Het terrein beschikt over 600 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaats ligt op een kleine vijf minuten loopafstand van het stadion.