Route

Met de auto naar het Noordlease Stadion

Vanuit de richting Heerenveen (A7) gaat u op het Julianaplein rechtdoor en u neemt daarna de derde afslag richting het Noordlease Stadion. Houd hier rechts aan, ga onderaan de afslag rechtsaf en neem daarna de eerste afslag (het Noordlease Stadion) rechts. U kunt (betaald) parkeren in de parkeergarage (P1) of op het parkeerterrein (P2).

Vanuit de richting Assen (A28) gaat u rechtsaf op het Julianaplein richting Hoogezand/het Noordlease Stadion. Daarna neemt u de derde afslag richting het Noordlease Stadion. Houdt hier rechts aan, ga onderaan de afslag rechtsaf en neem daarna de eerste afslag (het Noordlease Stadion) rechts. U kunt (betaald) parkeren in de parkeergarage (P1) of op het parkeerterrein (P2).

Vanuit de richting Hoogezand (A7) neemt u bij het naderen van de stad Groningen afslag 39 Westerbroek/ Groningen City Centrum / het Noordlease Stadion, daarna volgt u de borden P1.

Lees over onze parkeermogelijkheden.

Met de fiets naar het Noordlease Stadion

Woont u in de stad Groningen of de directe omgeving dan is de snelste en gemakkelijkste manier om het Noordlease Stadion te bereiken met de fiets. Voor het Noordlease Stadion bevindt zich een fietsenstalling.

Vanaf Groningen Centraal Station neemt u het fietspad (achter het busstation) naar de Lodewijkstraat. Vervolgens fietst u steeds rechtdoor via de Verlengde Lodewijkstraat onder de ringweg door richting de Mediacentrale. Vlak voor de Mediacentrale gaat u linksaf langs het Euroborg Strand naar het Noordlease Stadion.

Vanuit de wijk De Oosterpoort fietst u langs het Winschoterdiep, onder de zuidelijke ringweg door langs de kantoren van Essent en Menzis naar het Noordlease Stadion.

Met het openbaar vervoer naar het Noordlease Stadion

het Noordlease Stadion is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Zoek de snelste route met het openbaar vervoer naar het Noordlease Stadion via 9292OV.