Trouwen in het Noordlease Stadion

Trouwen in het Noordlease Stadion

Uw trouwdag is een belangrijke dag! Zo’n bijzondere dag moet uiteraard gevierd worden op een unieke locatie met alles erop en eraan. Alles moet zijn zoals u dat wenst. Het is tenslotte een dag om nooit te vergeten…

Onze unieke locatie

Kiest u voor onze unieke locatie, dan zorgen wij voor de rest. U kunt kiezen uit diverse ruimtes, bijvoorbeeld de Hattrick’s Pub of Skylounge Groningen Airport Eelde. Hier kunt u tussen 150 en 450 gasten uitnodigen! Na afloop van de ceremonie kunt u eventueel dineren in 'Holland Casino Wine & Dine. Maar u kunt ook kiezen voor een buffet of hapjes. We doen u graag een vrijblijvend voorstel dat aansluit bij uw wensen!

De ceremonie

Ook voor de ceremonie heeft FC Groningen Horeca alles in huis. Wij zorgen voor een sfeervolle inrichting naar uw wensen. Wij regelen alle benodigde apparatuur en/of live muziek. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een mooie tafel met bloemstukken waarbij de huwelijksvoltrekking plaats vindt. Zo kan ook uw ceremoniemeester de hele dag genieten!

Zijn jullie benieuwd of het Noordlease Stadion kan fungeren als locatie voor jullie huwelijksvoltrekking? Neem dan contact op met onze afdeling Reserveringen voor meer informatie of om een afspraak te maken om onze locatie te bezichtigen.