Een kijkje nemen in onze skyboxen? Een kijkje nemen in onze skyboxen? Neem gerust contact op!

Eigenschappen ruimte

Aantal personen 8 - 100
Aantal zitplaatsen 8 - 50
Theater-opstelling 8 - 50
U-vorm tot 32
Cabaret-opstelling tot 32
Carré-opstelling tot 20
School-opstelling tot 25
Ronde tafel-opstelling 8 - 60
Receptie-opstelling tot 100
Electriciteit 230V
Bar Ja
Presentatieruimte Ja
Rookruimte Nee
Plasmascherm Ja
Beamer Ja
WiFi Ja
Airco Nee
Daglicht Ja
Projectiescherm Nee
Geluidsinstallatie Nee
Google Plus

Skyboxen

Voor bijeenkomsten tot 100 personen verhuren wij buiten wedstrijddagen enkele exclusieve skyboxen. Deze skyboxen zijn qua inrichting uniek. De uitstraling is sfeervol én zakelijk en het uitzicht is onbetaalbaar… het gras van FC Groningen. Deze kleinere ruimtes zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops en recepties.

Captain's Café

Voor groepen tot 50 personen is dit kleine, gezellige café geschikt voor recepties en borrels.

Arjen Robben Skybox

Vastgoed skybox

Met de grasmat op steenworp afstand en een geweldig sociaal en zakelijk samenzijn is "The sky is no limit vastgoedbox" een belevenis op zich!

Door de warme ambiance en trendy invloeden is de vastgoedlounge een plek waar u uw relaties eens flink in de watten kunt leggen. Een thuiswedstrijd van FC Groningen is daarvoor een unieke gelegenheid, maar ook tijdens vergaderingen, diners of borrels wordt u hartelijk ontvangen.

De skybox is voorzien van een prachtige bar, moderne zithoekjes en huiselijke perzische vloerkleden zodat de wedstrijd achter glas minstens zo spectaculair is.

Energy Valley Top Club Skybox

Met de Energy Valley Top Club hebben de deelnemende organisaties een manier gevonden om groene energie te promoten bij het brede publiek, de jeugd te enthousiasmeren voor duurzaamheid en techniek én een ontmoetingscentrum te zijn voor de energiesector. Dit ontmoetingscentrum is de EVTC Skybox. Deze skybox beschikt over alle benodigde audiovisuele middelen en is zeer geschikt voor vergaderingen en middelgrote bijeenkomsten.