Over ons

Over ons

Welkom in het Noordlease Stadion; de thuisbasis van FC Groningen is de ideale locatie om al uw evenementen te organiseren en FC Groningen Horeca regelt het voor u!

Het Noordlease Stadion biedt diverse ruimtes om te vergaderen, te borrelen, te dineren of te feesten. Voor íedere groep is een mooie ruimte beschikbaar. Alles is mogelijk…lunchen, dineren, wijnproeverij, rondleiding door het stadion. U vraagt, wij draaien. U hoeft ons alleen al uw wensen door te geven en wij doen u een aanbod op maat. Geen poespas en alleen een basis boeken? Ook dat kan. Onze standaard arrangementen zijn voor iedereen en ook dan bent u voorzien van alle gemakken…
 

Wie is FC Groningen Horeca?

We bestaan sinds de opening van - Euroborg in 2006 - nu Noordlease Stadion en verzorgen alle horeca in het stadion van FC Groningen. FC Groningen Horeca bestaat uit een team vaste medewerkers en vullen dit team aan met flexibele, gekwalificeerde uitzendkrachten.

Impressie

 

Wat doet FC Groningen Horeca?

FC Groningen Horeca verzorgt alle horecaservices binnen het Noordlease Stadion. Tijdens wedstrijddagen beheren we zowel de fastfoodpunten, skyboxen, lounges en Holland Casino Wine & Dine. Daarnaast verhuren we buiten wedstrijddagen alle ruimtes van het Noordlease Stadion en bieden we daarbij passende arrangementen of oplossingen op maat. Denk aan vergaderen en congressen, feesten en partijen of lunchen en dineren.

Wanneer kunt u terecht bij FC Groningen Horeca?

U kunt het zo gek niet bedenken en u kunt bij ons terecht! U kunt bijvoorbeeld presentaties bij ons organiseren. Of bij ons vergaderen, borrelen, lunchen, dineren of feesten. Maar we organiseren ook een biertapcursusen, wijnproeverijen en rondleidingen in het Noordlease Stadion. U kunt eigenlijk altijd bij ons terecht. FC Groningen Horeca biedt vaste arrangementen en oplossingen op maat. Heeft u een vraag? Bel ons gerust: 050 - 587 87 96 / 050- 587 87 97.

Bent u sponsor van FC Groningen? Voor onze FC Groningen arrangementen kun u terecht op FC Groningen en U via de homepage.

Ons lunchrestaurant Euroborg Stadion FC Groningen

Waarom FC Groningen Horeca voor uw evenement?

Uw vaste contactpersoon neemt uw wensen op, geeft advies en zorgt dat alles in goede banen loopt binnen het budget dat u voor ogen heeft. U kunt hierbij gebruik maken van onze arrangementen of we bieden een arrangement op maat.

Groepsgrootte is nooit een probleem. Het Noordlease Stadion biedt vele ruimtes met verschillende afmetingen, die ook nog op diverse manieren in te delen zijn. De ideale locatie voor al uw evenementen. Of u met 10 mensen komt, met 400 of met 1500 mensen… we hebben altijd een geschikte plek met sfeervolle inrichting.

U rijdt eenvoudig naar ons toe en kunt goed parkeren. We hebben een (betaalde) parkeergarage voor al uw gasten!
 

Waar is FC Groningen Horeca gevestigd?

Het Noordlease Stadion, stadion van FC Groningen, is onze thuisbasis. We zijn gevestigd aan de Boumaboulevard langs de ringweg van Groningen. Voor het adres en een routebeschrijving kunt u op onze contactpagina terecht.