Vergaderen Congressen

Vergaderen Congressen

Het Noordlease Stadion heeft diverse geschikte ruimtes voor vergaderingen, presentaties en congressen. Er kunnen tussen 2 en 1500 personen worden ontvangen en FC Groningen Horeca adviseert u graag over de juiste ruimte voor uw groep. Dit heeft natuurlijk met de gewenste sfeer te maken, maar ook met het aantal personen, afmetingen van de ruimte en de opstelling.

Een skybox De Lounge

Vergaderfaciliteiten

Aan extra faciliteiten biedt FC Groningen Horeca alles wat u nodig heeft. Om te beginnen vanzelfsprekend catering. Dit kan voldoen aan uw specifieke wensen of per arrangement. Verder heeft FC Groningen Horeca alle wenselijke audiovisuele middelen in huis. Wilt u een aangename onderbreking of een extraatje? We kunnen bijvoorbeeld gastsprekers regelen, maar ook een rondleiding in het Noordlease Stadion behoort tot de mogelijkheden.

Vergaderruimtes

Het Noordlease Stadion heeft enkele grote ruimtes voor u beschikbaar: Payt Lounge, Hattrick’s Pub, Hattrick’s Lounge, Skylounge Groningen Airport Eelde, Holland Casino Wine & Dine en Kinepolis Bioscoop

Daarnaast zijn er diverse exclusieve skyboxen te huur. Deze skyboxen zijn qua inrichting uniek en geschikt tot 80 personen. De uitstraling is sfeervol én zakelijk en het uitzicht is onbetaalbaar… het gras van FC Groningen.
 

Meer informatie?

Voor meer informatie, een offerte op maat of om eens een kijkje te komen nemen kunt u terecht bij de afdeling Reserveringen. Marielle Ubink en Paulien Jelijs helpen u graag verder.