FC Groningen Horeca

Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen
T 050 587 87 96 / 050 - 587 87 97
M horeca@fcgroningen.nl

Wijn & Spijs Wijn & Spijs incl. Vinoloog Tapcursus Tapcursus in Heineken Skybox

Wijnbar FC Groningen

Het restaurant van FC Groningen heet 'Holland Casino Wine & Dine' en is strak en hip ingericht en beschikt over een zeer exclusieve wijnbar. Dit moderne restaurant in het Noordlease Stadion heeft een frisse, zakelijke uitstraling en met een schitterend uitzicht op het 'heilige gras' van FC Groningen is het een unieke plek.

Wijn Proeverij

Voor groepen tot 30 personen organiseert FC Groningen Horeca wijnproeverijen. We nemen u mee in de wereld van wijn en laten u kennis maken met diverse druivenrassen en smaken. Ook de combinatie wijn en spijs komt aan bod… De wijnproeverij is ook te boeken in combinatie met het vergaderarrangement of kan meegenomen worden in de culinaire rondleiding. Bent u met meer gasten? Vraag naar de mogelijkheid voor grotere groepen.

Vinoloog Hans Wiersum

Het Noordlease Stadion staat al vele jaren bekend om de goede horecafaciliteiten. De verkooppunten op de omloop, het restaurant en uiteraard de stijlvolle lounges, de bruisende Hattrick’s Pub en de uitstekende FoodCorners. Heel opvallend is echter dat de thuishaven van FC Groningen sinds de verbouwing van Businesslounge ook beschikt over een heuse wijnbar.
Of zoals vinoloog Hans Wiersum met trots zegt: “Ons wijnkabinet.” Absoluut uniek in een Nederlands voetbalstadion.


Hans Wiersum weet waarover hij spreekt. De supervisor publiekscatering van Euroborg Horeca is al zijn hele leven lang geïnteresseerd in wijn. Dat leidde enkele jaren geleden zelfs tot een opleiding aan De Wijnacademie in Maarn. Na bijna twee jaar studeren in de avonduren rondde Wiersum met glans het examen af. Hij mag dan ook de officiële titel ‘Vinoloog van De Wijnacademie’ dragen.

Unieke wijnkist van FC Groningen

Ben jij onze fan en fan van FC Groningen EN ben je nog opzoek naar leuk relatiegeschenk, mail dan voor interesse naar horeca@fcgroningen.nl

Google Plus

Wij werken nauw samen met Oud Reuchlin & Boelen voor een gevarieerd aanbod van exclusieve wijn